Onze spelers en coaches trakteerden ons en onze regio weer op een sportief neusje van de zalm.
De U10 ploegen en de seniors konden na lang wachten ook aan hun competitie starten.
De U10 ploegjes toonden hun vechtlust, ploeggeest en basket skills en beleefden veel spelplezier wat het voornaamste doel is op die leeftijd; top!
De A-ploeg van de heren – provinciale 2 trakteerden ons op een ware thriller in Scherpenheuvel maar moesten met 1 score hun meerdere erkennen in de tegenstrever.
De U12A ploeg mocht aantreden tegen Okapi Aalst een hele trip naar een wedstrijd David tegen Goliath. Goliath won maar onze Davidjes lieten hun hoofd niet hangen en toverden mooi spel, veel vechtlust en enkele puike acties op het sportveld. Top gedaan! Een tevreden coach!
Zaterdag was een thriller-dag, naast de Heren kregen we hetzelfde scenario bij U14a tegen de Leuven Bears, ze konden winnen met 3 puntjes verschil 51-48, wat een strijd! Proficiat.
De U14 Meisjes vonden het eveneens nodig om tot de laatste seconde spanning te brengen, ze verloren met 1 score verlies. Suspens Alom!
En de U16a jongens dachten dan niet zonder ons! ook weer een winst met 1 punt op de buzzer!
Mannen en vrouwen , dit is slecht voor de gezondheid van de supporters , maar zo genieten!
De nieuwste telg in onze club de 16-jarige Meisjes gingen eveneens met de overwinning aan de haal tegen Machelen-Diegem en voor hun 2de wedstrijd ooit samen kan dat wel tellen!
Ook de jongens van U16 B alsook de dames P2R konden de winst in Hageland houden.

Op zondag waren enkele ploegen een maatje te groot voor de jongens van U12B en U14B, maar iedereen toonde zijn strijdlust en samenspel!
De jongens van U18a (verzwaktt door zieken en gekwetsten) moesten tenslotte hun meerdere erkennen in de Leuven Bears.
Bedankt coaches en spelers voor de leuke en spannende matchen en op naar volgende week!