Afgelopen weekend bood veel hoogspanning voor Hageland United, maar liefst 2 ploegen wonnen met het kleinste verschil van 1 punt (U16A en U18). De jongens van U16B deden er een schepje bovenop maar verloren nipt met 2 puntjes.

Verder konden we 2 nieuwe youth refs verwelkomen uit U16B, die puik werk leverden bij U10. Bedankt jongens!

De jongens van U14 moesten allemaal hun meerdere erkennen bij de tegenstander maar leverden beiden een puike wedstrijd af. Voor U14B lag een winst op de loer.
U14A kreeg lengte voorgeschoteld maar wist er toch een gedeeltelijk een antwoord op te vinden. Voor beide U14 ploegen draait het groeiproces op volle toeren en ligt er moois in het verschiet. De U12 ploegen in actie kregen naar verluid een iets makkelijkere tegenstander en wonnen hun respectievelijke wedstrijden. Good Job!
Zoals U8 (met nieuwe assistent-coaches uit U16b en de ouders) en U10 beleefden alle ploegen weel veel plezier, way to go!

Na dit plezier was er tijd voor onze pastadag, in de gemeentelijke feestzaal van Boutersem, de keuken stoomde (letterlijk en figuurlijk) maar liefst 270 basisbordjes klaar.
Buikje niet helemaal vol, geen nood een extra bordje of dessert was voorhanden.  Dit alles gepaard gaande met een leuke babbel, bijkomende wedstrijdanalyse en een lekker biertje, drankje of wijntje en we moeten onze pastadag als een voltreffer beschouwen.

Met dank aan de onoverwinnelijke werkgroep, alle helpers en eters een meer dan geslaagd weekend.